Καθηγήτρια προσέβαλε μαθήτριά της γιατί μένει στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/12/2017 - 15:42 | Author: Newsroom Ipaidia

Πρωτοφανές περιστατικό στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς με τους μαθητές να προχωρούν σε κατάληψη. Καθηγήτρια ειρωνεύτηκε μαθήτρια που ζει στο "".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», μια 14χρονη που μεγαλώνει στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη έγινε αντιληπτή να ψιθυρίζει στη διπλανή της εν ώρα μαθήματος. Τότε πλησίασε το κορίτσι και δυνατά, με επιτιμητικό ύφος του είπε, «εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα. Τότε οι συμμαθητές της οργισμένοι πήγαν κατευθείαν στη διευθύντρια του σχολείου για να καταγγείλουν το περιστατικό, αποφασίζοντας παράλληλα να προχωρήσουν σε κατάληψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε τη χαρά του που οι συμμαθητές της 14χρονης στάθηκαν στο πλευρό της.

«Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί», ανέφερε.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: