Καινοτόμα Επιμορφωτικά Προγράμματα e-learning επαγγελματικής επιμόρφωσης Δείτε πώς θα κερδίσετε έκπτωση !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/07/2014 - 18:04 | Author: Newsroom Ipaidia

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζει και φέτος με εξαιρετική επιτυχία την υλοποίηση καινοτόμων εξ αποστάσεωςΕπιμορφωτικών Προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσηςκαιεξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής.

Τα μαθήματα προσφέρονται μέσω e-learning και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους/-ες λυκείου. Διδάσκουν σε αυτά ή/και συμμετέχουν με εκπαιδευτικό υλικό, μέλη ΔΕΠ και άλλοι ειδικοί επιστήμονες/ισσες του Πανεπιστημίου μας και άλλων Α.Ε.Ι της χώρας ή του εξωτερικού.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να δημιουργήσει το δικό του εξατομικευμένο σύνολο e-learning μαθημάτων επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 120 Διδακτικές Ενότητες και περισσότερα από 30 ολοκληρωμένα Προγράμματα επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξειδίκευσης σε πάνω από 20 Κατευθύνσεις-Επιστημονικά Πεδία.

Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου σπουδών χορηγείται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εγγραφείτε από 01/07/2014 έως 31/07/2014 και επωφεληθείτε της Ειδικής Έκπτωσης 10%.

Σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας, συμμετέχοντας στα προγράμματά μας! Εγγραφείτε έγκαιρα διασφαλίζοντας την συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://e-epimorfosi.aegean.grή ακολουθήστε μας στο facebook www.facebook.com/eDiaViouMathisiPanepistimioAigaiou

Για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

Γραμματεία Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης

eepimorfosi@aegean.gr

Τ: 22410 99424-6

F: 2241099196

To Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso