Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/12/2015 - 21:02 | Author: Newsroom Ipaidia

Ηλεκτρονικά θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις εγγραφής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών οι ενδιαφερόμενοι από το επόμενο σχολικό έτος.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και λοιπών εγγράφων, για τους γονείς που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Το έργο «Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις διαδικασίες εισαγωγής και φιλοξενίας παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» συγχρηματοδοτήθηκε από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε σχολικού έτους, υποβάλλονται περίπου 10.000 αιτήσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου με μη αυτόματο τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία του γονέα, με ταχυδρομική αποστολή τους ή με κατάθεσή τους στα ΚΕΠ ή τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων.

Με τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι αιτήσεις συμμετοχής για το επόμενο σχολικό έτος, μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά, χωρίς οι γονείς να ταλαιπωρούνται και να δαπανούν πολύτιμο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dbda.gr, και επιλέγοντας ΣΥΝΔΕΣΗ να συμπληρώνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, αφού πρωτίστως εγγραφούν ως νέοι χρήστες για την πρώτη φορά, σύμφωνα με τις αυτοματοποιημένες οδηγίες.

dikaiologitika.gr  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: