Γκίκα: Σε συγκυρία ευρωπαϊκής εμβέλειας το πρόβλημα Webex – Κάποιοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν το υπουργείο Παιδείας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/11/2020 - 20:54 | Author: Newsroom Ipaidia

Αναστασία Γκίκα: Σε συγκυρία ευρωπαϊκής εμβέλειας το πρόβλημα Webex-Κάποιοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν το ΥΠΑΙΘ. Τα σχολεία μας ήταν σήμερα σε πλήρη ετοιμότητα. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προσάρμοσαν στα νέα δεδομένα τα ωρολόγια προγράμματα.

Σε συγκυρία ευρωπαϊκής εμβέλειας το τεχνικό πρόβλημα της Webex. Η σημερινή δυσλειτουργία του συστήματος τηλεκπαίδευσης Webex ΤΕΛΙΚΑ οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα εκτός ΥΠΑΙΘ και εκδηλώθηκε σε πανευρωπαΐκό επίπεδο όπως αναφέρεται στο link: https://downdetector.com/status/webex/map. Το ΥΠΑΙΘ προετοιμάστηκε με τις απαραίτητες αποφάσεις και εγκυκλίους που έδωσαν κατεύθυνση, οδηγίες και πληροφορίες για την ευρεία υλοποίηση της τηλεκπαίδευσης.

Τα σχολεία μας ήταν σήμερα σε πλήρη ετοιμότητα. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προσάρμοσαν στα νέα δεδομένα τα ωρολόγια προγράμματα. Ομοίως οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ήταν συνεπείς στις ηλεκτρονικές τους τάξεις.

Όμως η πανευρωπαϊκή πρωϊνή τεχνική δυσλειτουργία δημιούργησε κενά στα σημερινά τηλεμαθήματα. Κάποιοι ατυχώς βιάστηκαν να κατηγορήσουν το ΥΠΑΙΘ αναίτια. Ας ενημερωθούν πρώτα για να μην αυτογελοιοποιούνται. Κουράστηκε πια ο ελληνικός λαός από τα συνεχή fake news.

Εδώ ο χάρτης https://downdetector.com/status/webex/map, όπου παρουσιάζονται τα προβλήματα στις συνδέσεις Webex ανά την Ευρώπη. Επιπλέον ο πάροχος της πλατφόρμας Webex μας διαβεβαιώνει ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η δυσλειτουργία του συστήματος.

  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: