«Φτάνει πια!Το Δημόσιο Σχολείο δε μπορεί να λειτουργεί με αναπληρωτές»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/01/2020 - 16:26 | Author: Newsroom Ipaidia

Φτάνει πια!!!Μόνιμοι Τώρα!!! Μετά από την ψήφιση της εξίσωσης των τίτλων των Κολεγίων με τα πτυχία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας μας η Κυβέρνηση της Ν.Δ και οι λιβανιστές της πιστοί στο δόγμα "μετά από λίγο καιρό ποιος θα θυμάται" μοιράζουν μόνιμους διορισμούς, που πρόκειται να γίνουν, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη!

Φασφαλής Νίκος­­

 

Ό,τι όμως και να κάνουν η Κυβέρνηση με τη στάση της στο θέμα των κολεγίων αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο και την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στην εκπαίδευση.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση λειτουργεί με 23.982 προσωρινούς μετά και από τις σημερινές προσλήψεις όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί.

 

Φτάνει πια! Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Το Δημόσιο Σχολείο δε μπορεί να λειτουργεί με αναπληρωτές που κάθε νέα σχολική χρονιά αναπληρώνουν τον εαυτό τους.

Υπηρετώντας με  συνέπεια όλα αυτά που δεσμεύτηκα και χωρίς συμβιβασμούς ως Αιρετός εκπρόσωπος των 80.000 εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητώ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επίσπευση των διαδικασιών και κάλυψη όλων αυτών των χιλιάδων πραγματικών κενών με μόνιμους διορισμούς!

Προσλήψεις αναπληρωτών 2020: «Τα δηλωθέντα κενά πλησιάζουν τις 4000» • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso