Δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης που μετέφεραν συνολικά επτά μαθητές εγκλωβίστηκαν το πρωί της Πέμπτης σε περιοχές των Χανίων, όπου σημειώνεται έντονη χιονόπτωση.
Πιο συγκεκριμένα, ένα λεωφορείο με τρεις μαθητές, έχει ακινητοποιηθεί στην Μαλάξα ενώ στη και στον Σαμώνα Αποκορώνου, τέσσερις ακόμα μαθητές παραμένουν στο λεωφορείο περιμένοντας τον εκχιονισμό του δρόμου.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι οδηγοί ενημέρωσαν το σταθμό του ΚΤΕΛ Χανίων και έλαβαν οδηγίες να ακινητοποιήσουν άμεσα τα οχήματά τους για λόγους ασφαλείας, και να μην επιχειρήσουν αλλαγή διαδρομής.

Στα σημεία που ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα σπεύδουν εκχιονιστκά μηχανήματα, όμως για να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό τα παιδιά από τα «παγωμένα» λεωφορεία, επιστρατεύτηκαν περιπολικά οχήματα.

Έτσι στην Μαλάξα, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί, ένα περιπολικό από τα Χανιά μετέβη στην Μαλάξα και παρέλαβε τους μαθητές για να τους μεταφέρει στα σπίτια τους.

Ωστόσο, ακόμα στον Σαμωνά, στον δρόμο προς Ραμνί, το περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο για να απομακρύνει τα παιδιά από το λεωφορείο.

Πηγή: flashnews.gr

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ