Δωρεάν σεμινάριο της Ένωσης Διευθυντών για τα προσωπικά δεδομένα στα σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/02/2019 - 20:25 | Author: Newsroom Ipaidia

Προσωπικά δεδομένα | Στο 4ο σεμινάριο του 5ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2018-2019 με θέμα «Προστασία προσωπικών δεδομένων στις σχολικές μονάδες» μας προσκαλεί η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρες 09:30-12:00

στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (ακριβώς δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ).

Εισηγήτρια του πολύ ενδιαφέροντος αυτού σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Ευφροσύνη Σιουγλέ, Πληροφορικός, ειδική επιστήμονας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα(ΑΠΔΠΧ).

Επιστημονικά Υπεύθυνη του 5ου Επιμορφωτικού Κύκλου Σεμιναρίων 2018-2019 της Ένωσης Διευθυντών είναι η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως πληροφορούμαστε από την Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 28-02-2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://form.jotformeu.com/90461862658365

Επίσης για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, όσοι από τους δηλώσαντες συμμετοχή επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους προς την εισηγήτρια του σεμιναρίουστο mailτης Ένωσης Διευθυντών: [email protected], ώστε να έχει τη δυνατότητα για καλύτερη επεξεργασία και πιο τεκμηριωμένη απάντησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.panenosi.gr

Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάνσε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς,

Β. Βούγιας  • Η Παιδεία στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: