Θα λειτουργήσει και φέτος για τους εκπαιδευτικούς μέλη της Δ.Ο.Ε, της Ο.Λ.Μ.Ε. και των δυο Ομοσπονδιών των Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας η κατασκήνωση στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα (Άγιος Ανδρέας).

ΔΟΕ

Τα καταλύματα της κατασκήνωσης είναι ένα σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο, WC, ντουλάπα, τραπέζι και καρέκλες όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές τους. Η διάρκεια της παραμονής ορίζεται σε 14 ημέρες.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

– Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

– Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

– Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

α) συμμετοχή στην ομάδα λειτουργίας των κατασκηνώσεων

Επειδή το Υπουργείο Παιδείας παραχωρεί μόνο τους οικίσκους και η ευθύνη καθαριότητας των οικίσκων και των κοινόχρηστων χώρων επιβαρύνουν τους χρήστες και για να υπάρξει η δυνατότητα ομαλής λειτουργίας των κατασκηνώσεων είναι απαραίτητο να προγραμματιστούν μια σειρά από ενέργειες. Μία από αυτές είναι και η στελέχωση της Ομάδας Λειτουργίας των κατασκηνώσεων. Η Ομάδα θα έχει ως έργο της την ευθύνη της καθημερινής λειτουργίας των κατασκηνώσεων (επιτήρηση – επίβλεψη χώρων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, φύλαξη εισόδων, τήρηση κανόνων λειτουργίας, ευθύνη πυρασφάλειας κλπ.)

Από τη στιγμή που στις κατασκηνώσεις θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μέλη της Δ.Ο.Ε. είναι αυτονόητο ότι μέλη μας θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην παραπάνω Ομάδα. Οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται για όλο το διάστημα της υπηρεσίας τους οικίσκο (2 δωμάτια με μπάνιο με δυνατότητα φιλοξενίας της οικογένειάς τους).

Στην αίτηση που επισυνάπτουμε μπορεί ο κάθε συνάδελφος να επιλέξει το χρονικό διάστημα που τον ενδιαφέρει. Μπορεί επίσης να δηλώσει ότι ενδιαφέρεται όχι μόνον για μία αλλά και για 2 ή 3 κατασκηνωτικές περιόδους.

β) εκπαιδευτικοί – κατασκηνωτές

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μόνο ως κατασκηνωτές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσουν:

  • την περίοδο διαμονής που τους ενδιαφέρει
  • τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς τους

Κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται έναν οικίσκο. Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολυμελείς οικογένειες.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου και ότι συμπεριλαμβάνει αυτός την έχει ο συνάδελφος – συναδέλφισσα που τον χρεώνεται, που θα διαμένει εκεί με τους οικείους του. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά στην κατασκήνωση.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και πάγκους, κοινόχρηστες ηλεκτρικές κουζίνες για παρασκευή φαγητού και κοινόχρηστα ηλεκτρικά πλυντήρια.

Τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα. Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση συσκευών υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και η αναχώρηση έως τις 18:00 του Σαββάτου. Οι συνάδελφοι – συναδέλφισσες θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο στους υπεύθυνους της κατασκήνωσης.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Οι αιτήσεις όλων των συναδέλφων τόσο για τη συμμετοχή στην Ομάδα Λειτουργίας των Κατασκηνώσεων όσο και για κατασκηνωτές θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστέλλουν στη Δ.Ο.Ε. μαζί με την αίτησή τους και βεβαίωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. του οποίου είναι μέλη ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το συνδ. έτος 2019-2020.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι σε φορείς (Δ/νσεις, Περιφερειακές Δ/νσεις, Κεντρική Υπηρεσία) θα πρέπει να έχουν στην αίτησή τους και την υπογραφή – σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου τους.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόμενων υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Δ.Ο.Ε. την Τετάρτη 22/7/2020.do

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ: ……………………………………..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.: ……………………………………………………..

ΣΧΟΛΕΙΟ ή ΦΟΡΕΑΣ (Διεύθυνση, Περιφέρεια, Υπηρεσία Υπουργείου) ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ………………………………………….

……………………………………………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

ΚΙΝΗΤΟ: ………………………………………….

Email ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ: …………………………………………………………

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ:

1η – Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

2η – Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

3η – Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Παρατηρήσεις: ………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ημερομηνία ………………………..2020 Υπογραφή…………………..

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ: ……………………………………..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.: ……………………………………………………..

ΣΧΟΛΕΙΟ ή ΦΟΡΕΑΣ (Διεύθυνση, Περιφέρεια, Υπηρεσία Υπουργείου)

ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:……………………………………………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

ΚΙΝΗΤΟ: ………………………………………….

Email ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ: …………………………………………………………

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ:

1η – Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

2η – Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

3η – Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετέχει σε περισσότερες από μια περιόδους παρακαλούμε να το σημειώσει στις Παρατηρήσεις.

Παρατηρήσεις: ………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ημερομηνία ………………………..2020 Υπογραφή…………………..