Διορισμοί εκπαιδευτικών: «Να παραταθεί η προθεσμία δικαιολογητικών για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/02/2020 - 09:15 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Στις 4/3 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των για τους την συμμετοχή στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του , αλλά εκατοντάδες συνάδελφοι κινδυνεύουν να αποκλειστούν, αφού δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε κάποια ΔΙΔΕ της Αττικής για να καταθέσουν τα χαρτιά τους!

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η κατάσταση είναι πλέον οριακή και χιλιάδες συνάδελφοι απειλούνται με αποκλεισμό!

Στη ΔΙΔΕ Πειραιά εδώ και μέρες έχουν τελειώσει τα διαθέσιμα ραντεβού μέχρι και τις 4/3!

Το Υπουργείο οφείλει να βρει λύση, παρατείνοντας ΑΜΕΣΑ την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών! Κανείς να μην αποκλειστεί!

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση αναδεικνύει την διαχρονική έλλειψη διοικητικού προσωπικού στις ΔΙΔΕ-ΔΙΠΕ-Περιφέρειες Εκπαίδευσης (οι τελευταίες προσλήψεις το 1983!), αλλά και την ανάθεση της διεκπεραίωσης μιας προκήρυξης του στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Καλούμε τη ΔΙΔΕ Πειραιά να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και το Υπουργείο να προχωρήσει στην άμεση παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων!

Η ΕΛΜΕ Πειραιά στην σημερινή της συνεδρίαση (19/2/2020) αποφάσισε να πραγματοποιήσει παρέμβαση στη ΔΙΔΕ Πειραιά (την Παρασκευή 21/2/2020 13:00) και σε συνεννόηση με ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ να προχωρήσει σε παρέμβαση και στο Υπουργείο Παιδείας.

Διορισμοί εκπαιδευτικών 1ΓT/2020 και 2ΓΔ/2020: Δικαιολογητικά και αιτήσεις  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: