Δελής – τηλεκπαίδευση: «Θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο αν δεν ήταν η απίστευτη ταλαιπωρία»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/11/2020 - 21:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Τηλεκπαίδευση: Η τηλεκπαίδευση θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο της περιόδου, αν δεν ήταν η απίστευτη ταλαιπωρία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, σημείωσε ο Γιάννης Δελής σε εκπομπή του Open.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης, στην τηλεόραση του «OPEN». Τόνισε το γεγονός ότι η κυβέρνηση δοκίμασε το σύστημα στη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας και είχε την ευκαιρία να βελτιώσει το σύστημα, να καλύψει τις ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Σημειώνοντας ότι πρόκειται για κεντρική πολιτική επιλογή να μην ενισχύεται η Παιδεία, υπογράμμισε ότι η διά ζώσης εκπαίδευση δεν αντικαθίσταται με τίποτα και πρέπει η κυβέρνηση έστω και τώρα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών όταν ανοίξουν τα σχολεία.

Αναφερόμενος στην αστυνομική καταστολή της κινητοποίησης στις 17 Νοέμβρη, ο Γιάννης Δελής τόνισε ότι η κυβέρνηση, χτυπώντας μια κινητοποίηση που τηρούσε υποδειγματικά τα μέτρα που συστήνει η υγειονομική επιτροπή, αποκάλυψε ότι το πρόβλημά της δεν ήταν η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει ο λαός να σκύψει το κεφάλι και να μη μιλάει κανείς για να περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα.

 

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: