Αναζήτηση λύσης για τη σίτιση των αναπληρωτών στην Πάτρα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/11/2018 - 13:31 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη των εκπαιδευτικών στη ΛΑΦ Πάτρας έφερε στη Βουλή με ερώτηση του ο βουλευτής της ΝΔ Κατσανιώτης Ανδρέας.

 

Ο ίδιος ζητούσε να μάθει αν θα αναζητηθεί μια εναλλακτική λύση για τους αναπληρωτές που είναι μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε με τα εξής:

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Ανδρέας Κατσανιώτης με θέμα «Σίτιση αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Στρατιωτικές Λέσχες», σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι η ΛΑΦ Πατρών, βρίσκεται εντός στρατοπέδου και ως εκ τούτου η είσοδος σε αυτή επηρεάζει θέματα ασφαλείας του στρατοπέδου.

Πέραν τούτου, προκειμένου να διευθετηθεί το εν λόγω ζήτημα, θα διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σίτισης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς είτε με τη μεταφορά και τη διανομή των γευμάτων, εκτός του στρατοπέδου, σε προκαθορισμένο χώρο που θα μας υποδειχθεί από την τοπική Διεύθυνση Α/Βάθμιας ή Β/θμιας εκπαίδευσης είτε με τη χορήγηση ειδικής άδειας εισόδου στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να μπορούν να εισέρχονται καθημερινά στο χώρο της ΛΑΦ Πατρών.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso