Αιτήσεις για διορισμούς εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ – Εγγραφή ΑΣΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/04/2019 - 17:14 | Author: Newsroom Ipaidia

Αιτήσεις για διορισμούς εκπαιδευτικών | Εγγραφή στον και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΑΣΕΠ, Ενημερωτικό Σημείωμα από την Γεωργία Μπουλμέτη Αιρετό στο ΚΥΣΕΕΠ και Πρόεδρο του ΣΕΕΕΠΕΑ Αττικής.

Συνάδελφοι/ισσες, επειδή δεχόμαστε πολλά ερωτήματα για την εγγραφή σας στο μητρώο του ενόψει των επικείμενων μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών στην Εκπαίδευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προκήρυξη που περιμένουμε να εκδοθεί θα αναφέρεται με λεπτομέρειες ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί!

Αιτήσεις για 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή – ΟΠΣΥΔ

Στο μητρώο του ΑΣΕΠ μπορεί να εγγραφεί κάθε πολίτης, ωστόσο η προκήρυξη που θα βγει για το Παιδείας θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από άλλες προκηρύξεις.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο ipaideia.gr

Η ηλεκτρονική αίτηση που θα καταθέσετε στο ΑΣΕΠ θα υποστηρίζεται από πλήρεις οδηγίες για το πώς θα την υποβάλετε και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένετε να εκδοθεί πρώτα η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

Καταχώρηση στο opsyd.sch.gr

Τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα σας δε θα σας ζητηθεί να τα υποβάλετε στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ γιατί θα τα καταθέσετε το ΕΕΠ ΕΒΠ στις ΠΔΕ, στη συνέχεια θα καταχωρηθούν στο από τις υπηρεσίες και θα ελεγχθούν όπως αναφέρεται στην απόφαση Αριθμ. 37693/Ε1/12-03-1019 .

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Ακόμα και μετά τους Οριστικούς Πίνακες ΑΣΕΠ οι διορισμοί στην Ειδική

Loading...
  • ideascentral

    europalso