Σοκ προκαλεί τo επεισόδιο που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 28ης Μαρτίου στο 1ο Αγρινίου όταν ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε σε 17χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με το karvasaras, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και σύμφωνα με της σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές ακόμη και όσο αυτός βρισκόταν κάτω.

Από την οικογένεια του 17χρονου κατατέθηκαν μηνύσεις σε βάρος δύο νεαρών 19 και 20 ετών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο , αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, οι δύο νεαροί συμμετείχαν στην ομάδα των ατόμων που απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε τον 17χρονο μαθητή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του χώρου του σχολείου στις 9:00 το πρωί, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλλείματος, ενώ έληξε με την παρέμβαση εκπαιδευτικού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και επενέβη για να απομακρυνθούν οι νεαροί οι οποίοι φέρονται να του επιτέθηκαν.

Από του αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών που υποδείχθηκαν από την οικογένεια, για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του ανήλικου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης ως προς τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη.