Δελτίο Τύπου

Χορήγηση δέκα υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές από το κρατικό Ινστιτούτο MASDAR (ΜΑΣΝΤΑΡ) στο Αμπού Ντάμπιτων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας ΜΑΣΝΤΑΡ (MASDARInstituteofScienceandTechnology), το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα της κρατικής εταιρείας MASDAR και εδρεύει σε «πράσινη πόλη-πρότυπο»- στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει έως δέκα (10) πλήρεις μεταπτυχιακές υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές για το φθινόπωρο του 2013 στους τομείς:

1. Χημικοί Μηχανικοί (ChemicalEngineering),

2. Πληροφορική και Επιστήμες της Πληροφορίας (ComputingandInformationScience),

3.ΗλεκτρολόγοιΜηχανικοί (Electrical Power Engineering),

4.ΜηχανικάΣυστήματακαιΔιαχείριση (EngineeringSystemsandManagement),

5. ΕπιστήμηκαιΤεχνολογίαΥλικών(Materials Science and Engineering),

6. ΜηχανολόγοιΜηχανικοί(Mechanical Engineering),

7. ΜηχανικοίΜικροσυστημάτων (Microsystems Engineering) και,

8. ΎδατακαιΠεριβαλλοντικήΜηχανική (Water and Environmental Engineering).

Το Ινστιτούτο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και συνεργάζεται με το Αμερικανικό Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης – ΜΙΤ (MassachusettsInstituteofTechnology). Οι απόφοιτοι του Ιδρύματος, εκτός από το πτυχίο τους, μπορούν επίσης να λάβουν Βεβαίωση που συνυπογράφεται από το Ινστιτούτο Masdar και το Ινστιτούτο Masdar/ΜΙΤ σε Συμφωνία Συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας ότι το μεταπτυχιακό πτυχίο τους είναι σύμφωνο με τα εξαιρετικά ακαδημαϊκά επίπεδα του ΜΙΤ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31η Μαΐου 2013.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν λάβει πτυχίο με υψηλή βαθμολογία. Αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, κριτήρια αποδοχής και υποβολή αίτησης: e-mail: . Τηλέφωνο +971 2810 9333 και φαξ +971 2810 9901.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε .