Το βιβλιοπωλείο που δεν κλείνει ποτέ [photos]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔22/04/2014 - 21:29 | Author: Newsroom Ipaidia
Το «Esliten» είναι το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ταϊπέι της Ταϊβάν και διαθέτει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα: Παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο φιλομαθές κοινό…
Με χιλιάδες βιβλία από όλον τον κόσμο, σε πολλές γλώσσες και με σπάνια εγχειρίδια προσφέρει το ιδανικό καταφύγιο σε όσους αναζητούν μελέτη διαρκείας! Ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα βιβλιοθήκης, αφού επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να διαβάσουν εντός αλλά και να δανειστούν το βιβλίο της επιλογής τους.

«Το βιβλιοπωλείο» απευθύνεται σε… ανθρώπους της νύχτας, σε αυτούς που δεν έχουν ύπνο και θέλουν να περάσουν κάπου εποικοδομητικά την ώρα τους, έστω κι αν δεν αγοράσουν τίποτα», αναφέρει ο υπεύθυνος. Η «Eslite» (σ.σ. γαλλική λέξη του 12ου αιώνα για την «ελίτ») άνοιξε το 1989 και σήμερα έχει πάνω από 50 υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και στο Χονγκ Κονγκ.

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται το κεντρικό κατάστημα κάθε μήνα, ενώ για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό τής απονεμήθηκε το βραβείο του «Καλύτερου βιβλιοπωλείου στην Ασία» από το περιοδικό «Time».

alt

alt

alt

alt
perierga.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral