Θαύμα Της Παναγίας της Υπάρχουσας σε Video

Η Εικόνα Της Παναγίας, που αγιογραφήθηκε όπως ζήτησε Η Ίδια από μοναχές, με περίεργη διάταξη στα δάκτυλά Της και με πένθιμα ρούχα, δακρύζει μπροστά στο φακό στη γιορτή των Εισοδίων Της το 2002 στα Ιεροσόλυμα, προειδοποιώντας μας για 2 πράγματα.
Το ένα επαληθεύτηκε ήδη…

Δείτε το βίντεο…

Η ιστορία της Αγίας Εικόνας της Υπάρχουσας:

Η εικόνα αυτή αγιογραφήθηκε μετά από αποκάλυψη της Υπεραγίας Θεοτόκου το 1995 σε μία κοπέλα στα Ιεροσόλυμα που ήταν πρωτύτερα μουσουλμάνα, η οποία καθοδηγημένη κατόπιν υπό της Θεοτόκου βαπτίστηκε Ορθόδοξη Χριστιανή.

Το θέλημα της Θεοτόκου είχε ως εξής:
“Θέλω να μου φτιάξετε μία εικόνα, όπου το πρόσωπό μου θα είναι λυπημένο, τα ενδύματά μου μαύρα και τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου να είναι ενωμένα, το δε όνομα της εικόνας θα είναι “Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ”.

Η εικόνα εθαυματούργησε την ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου το 2002, βγάζοντας δάκρυα. Έκτοτε έχει τους οφθαλμούς βουρκομένους. Το λυπημένο Της πρόσωπο, τα μαύρα Της ρούχα, μαζί με τα δάκρυά Της, δείχνουν την αποστασία της ανθρωπότητας και προμηνύουν τα επερχόμενα δεινά και την παρουσία του αντίχριστου. Τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού φανερώνουν την Αγία Τριάδα, τον μόνον αιώνιο και αληθινό Θεό.

Το δε όνομα δηλώνει ότι όντως υπάρχει μητέρα του Θεού και έχει το Σώζειν διά της ταύτης χάριτος όπου τυγχάνει. Και αν και την βλασφημούν οι αιρετικοί και οι αντίχριστοι ότι δεν υπάρχει, εμείς θα ομολογούμε πάντοτε: “Συ υπάρχεις Θεοτόκε, και Εσένα έχουμε μεσίτρια οι αμαρτωλοί προς τον Κύριον”.

Άγιος Τόπος Τιμίας Αλύσεως του πρωτοκορυφαίου Απ. Πέτρου, Ιεροσόλυμα, ββ’.

Η Παναγία η Υπάρχουσα γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου.