Το αρρωστημένο παιχνίδι αυτοκτονίας «», στο οποίο ενθαρρύνονται άτομα να αυτοκτονήσουν, μετρά ένα ακόμα 12χρονο κορίτσι ως το τελευταίο θύμα του.

H 12χρονη Anastasia Kysluk, η οποία απαγχονίστηκε, βρέθηκε νεκρή στον αχυρώνα του σπιτιού της στο χωριό Rudka της δυτικής Ουκρανίας, αφότου παρακολούθησε στο διαδίκτυο βίντεο με δολοφονίες και αυτοκτονίες, ενώ έψαξε και πληροφορίες σχετικά με τον καλύτερο τύπο σχοινιών που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Ακόμα το νεαρό κορίτσι είχε εκφράσει ενδιαφέρον στο να μάθει πως να φτιάχνει θηλιά με το σχοινί.

Η Kysluk φαίνεται πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, αφότου έλαβε αυτή την εντολή από τον «αρχηγό της οργάνωσης».

Κατά την συμμετοχή του στην «», κάθε άτομο εκτελεί ημερήσιες «εργασίες» για διάστημα 50 ημερών. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν αυτό-τραυματισμούς, παρακολούθηση ταινιών τρόμου, ξύπνημα σε ανσυνήθιστες ώρες, ενώ όσο περνά ο καιρός γίνονται και πιο ακραίες. Την 50η ημέρα, οι οργανωτές του «» αναθέτουν στα νεαρά άτομα να αφαιρέσουν την ίδια τους τη ζωή.

Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρήκαν οι παππούδες της, με τους οποίους διέμενε, ενώ η μητέρα της εργαζόταν στην Πολωνία για να εξασφαλίσει την εισαγωγή της κόρης της σε καλύτερο σχολείο.

Οι συμμαθητές της υποστήριξαν πως η συμπεριφορά της φαινόταν φυσιολογική και δεν είχε αλλάξει στο παραμικρό τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.