Ο άνθρωπος, ήδη από τη γέννεση της Γεωργίας κάποιες χιλάδες χρόνια πριν, χρησιμοποιούσε μεθόδους βελτίωσης των προϊόντων και των τροφίμων που του παρείχε η φύση, προκειμένου να βελτιώσει τη διατροφή του και να καλύπτει τις ανάγκες του.

“Μπόλιασμα” διαφορετικών φρούτων και λαχανικών, αλλαγή ποικιλίας χώματος, λιπάσματα (με την ευρεία έννοια του όρου) και πολλές άλλες γεωργικές τεχνικές μετέβαλαν την όψη των φυτικών προϊόντων ανά τους αιώνες.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα εκπλαγείτε με τις αλλαγές καθημερινών φρούτων και λαχανικών: