Σχετικά με την υπόθεση στα και την δολογονία , η κατάθεση της κυρίας Μυλωνοπούλου, ήταν εκείνη η οποία ουσιαστικά σύμφωνα με πληροφορίες «έδεσε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέχρι να αξιοποιηθούν τα στοιχεία από το smartwatch της Καρολάιν.

Η ψυχολόγος αποκάλυψε  ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1 υποστήριξε: «Η σύλληψη του δράστη δεν ήταν καθόλου έκπληξη για εμάς. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, με τρόπο και στον χρόνο που έπρεπε να τα πούμε. Δεν έγινε τίποτα τυχαία. Όλα ήταν μεθοδευμένα προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και για να προστατευθεί η εντολέας μου».

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ και τον Γ. Αυτιά, η δικηγόρος κα Αναγνώστου δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε και πως έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος.

Η δικηγόρος της φερόμενης ως ψυχολόγου Ελένης Μυλωνοπούλου, την οποία επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν, υποστήριξε ότι η εντολέας της ήταν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. και κατέθεσε όσα ήξερε για τα Γλυκά Νερά βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση
Σύμφωνα με πληροφρίες ο φερόμενος δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο φερόμενος δράστης την εκμεταλλεύτηκε.