Χαμός με τις απάτες – Με «δόλωμα» την , άγνωστοι «αρπάζουν» χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Το τελευταίο χρονικά «θύμα» εντοπίσθηκε στην Πάτρα, όπου επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν 7.500 ευρώ από λογαριασμό ηλικιωμένου.

Ειδικότερα, ένας άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και αφού τού συστήθηκε ως βοηθός λογιστής, τον έπεισε ότι χρειαζόταν τα προσωπικά του στοιχεία ώστε να.

Ο ηλικιωμένος τα έδωσε και λίγο αργότερα, διαπίστωσε ότι από τον τραπεζικό λογαριασμό του, έλειπαν 7.500 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας pelop.

Νέα περίπτωση απάτης, αυτή τη φορά στην Εύβοια

Μία γυναίκα 39 ετών, αφού κατάλαβε ότι έπεσε «θύμα», υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα της λίμνης Εύβοιας.

Όπως φέρεται να κατέθεσε, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα περίπου στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29/09) από κάποιον άνδρα που προσποιήθηκε ότι ήταν ο γιος του λογιστή της. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν, κατάφερε να την πείσει, με το πρόσχημα της καταβολής του Market Pass, να τού δώσει τους προσωπικούς κωδικούς τραπέζης της. Αμέσως, 2.260 ευρώ έκαναν «φτερά» από τον λογαριασμό της.