Για τις ΗΠΑ ταξίδεψαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο κ. Παππάς, μαζί με τον κ. Καμμένο, είναι προσκεκλημένοι σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει απόψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, με αφορμή την 58η ορκωμοσία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επίσης, οι δύο υπουργοί έχουν προσκληθεί στη δεξίωση που θα προηγηθεί προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Δημήτριου, καθώς και σε αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους, του Ανώτατου Συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Τζιτζίκος και του μέλους του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

Στη δεξίωση έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, Γερουσιαστές, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και Αξιωματούχοι της νέας Διοίκησης Τραμπ.

Επαφές με επενδυτές

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την παρουσία του στην αμερικανική πρωτεύουσα ο κ. Παππάς πραγματοποιεί επαφές με επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, κατά τις οποίες επιβεβαιώνεται το πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τον συγκεκριμένο τομέα στη χώρα μας.