Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς σκοτώθηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, στο φριχτό τροχαίο το πρωί της Δευτέρας (1/8), στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως «Αμέσως μετά το χθεσινό μοιραίο ατύχημα της οικογένειας στην Ιονία Οδό, όπου δυστυχώς έχασαν την ζωή τους οι γονείς, κάναμε τα πάντα ώστε να προσφέρουμε άμεσα την απαραίτητα ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά τους, ηλικίας 26 και 10 ετών» .

“Από τις 11 το πρωί της ιδίας ημέρας είναι διπλά στα παιδιά της οικογένειας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, κλιμάκιο με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και δύο ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως και ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Βρισκόμαστε διπλά στα δυο παιδιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή στην ζωή τους και θα τους προσφέρουμε βοήθεια με όποιο τρόπο την χρειαστούν.

Κάθε δράση και ενέργεια μας είναι επικεντρωμένη στην προστασία και διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας, σε κάθε σημείο της χώρας μας, με κάθε δυνατό μέσο” καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.