Πέραμα: Νίκησε ο ρατσισμός – Δεν έστειλαν τα παιδιά τους σχολείο λόγω των προσφυγόπουλων!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/02/2017 - 21:54 | Author: Newsroom Ipaidia
newsit.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
Το κουδούνι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος χτύπησε σήμερα για να μπουν οι μαθητές στην τάξη αλλά από τους 130 μπήκαν μόνο οι 10.
Οι υπόλοιποι έμειναν σπίτι. Δεν τους έστειλαν οι γονείς τους στο σχολείο.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος έγινε πανελληνίως γνωστό όταν πριν από λίγες ημέρες χρυσαυγίτες με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό επιχείρησαν βίαια να μπουν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης που γινόταν για να συζητηθεί το θέμα της φοίτησης προσφυγόπουλων σε αυτό.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος σήμερα έχει πολύ κόσμο αλλά όχι μαθητές. Σήμερα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα προσφυγόπουλα στους χώρους του αλλά τελικά για κάποιους τα παιδιά αυτά είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Και δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι έχουν και οι ίδιοι παιδιά. Και επέλεξαν να μην τα στείλουν σήμερα στο σχολείο. Για να μην μολυνθούν;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 130 μαθητές που φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος οι γονείς των 76 έχουν ζητήσει να αλλάξουν σχολείο! Πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ότι αυτό θα αντιμετωπισθεί υπηρεσιακώς….
παιδιά.
Περίπου στις 2 το μεσημέρι, οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές τα προσφυγόπουλα που έφτασαν στο σχολείο. Από μακριά παρακολουθούσαν εκείνοι που αντιδρούν υπό το διακριτικό βλέμμα της αστυνομίας…


 • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso