: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει η λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, προσανατολίζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης για την ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η , αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους!

Όπως, όμως, εκτιμούν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου η αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα δεν άφησε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να «ξεπεράσουν» τόσο εύκολα το κατηγορητήριο, οδηγούμενοι σε μία ομόφωνη απόφαση προφυλάκισης της μητέρας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb άρχισε να φωνάζει και να κλαίει καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα περάσει το επόμενο διάστημα μέσα σε ένα κελί.

Κατά τις ίδες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για 24ωρη φυσική παρακολούθησή της από βάρδιες σωφρονιστικών υπαλλήλων και το πιθανότερο είναι να κρατηθεί σε ένα από τα δύο κελία που βρίσκονται γι’ αυτές τις περιπτώσεις σε ειδικό χώρο και χαρακτηρίζονται τελείως απομονωμένα.

Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού προέβλεψε, επίσης, να υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο στο οποίο θα μπορεί να τηλεφωνεί στους δικηγόρους της και τους δικούς της ανθρώπους χωρίς να έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε άλλο κρατούμενο ενώ φέρεται να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να έχει στο κελί της τηλεόραση.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει δοθεί, επίσης, εντολή να βρίσκεται σε επιφυλακή ειδική ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων με ειδική εκπαίδευση προκειμένου εάν χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της εκτός φυλακής (π.χ. για νοσηλεία σε νοσοκομείο ή γνωμάτευση από ψυχίατρο) να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το «καρφί» της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη: Εγώ στη φυλακή και άλλοι έξω κάνουν πάρτι

 

Μία φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την προφυλάκισή της στον Κορυδαλλό, δίνει τροφή για νέες εξελίξεις, με απρόβλεπτες παραμέτρους που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα οδηγήσουν τα πράγματα.

Με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» (κατ’ επιθυμίαν της) μέσα από τη φυλακή διαμέσου προσώπου που μίλησε μαζί της, στην Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι».

Η δήλωση ήρθει πριν την πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να προσέλθει στην ανακρίτρια και να δηλώσει την πρόθεσή του να υπερασπιστεί την κατηγορία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στο STAR, την Τρίτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφρασε μια πικρία για τον Μάνο Δασκαλάκη επιβεβαιώνοντας αρχικά τις πληροφορίες ότι δεν εκφράστηκε με αιχμές σε βάρος του κατά τη διάρκεια της απολογίας της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» πρόσθεσε, ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα e-reportaz διαχώρισε τη θέση του από την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, επιμένοντας να ρωτά το πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η 33χρονη, ενώ μίλησε και για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.