: Ξεκίνησε την απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ο δήμαρχος Στυλίδας, , καθώς δεν άλλαξε η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των στο γενικό λύκειο Πελασγίας, ώστε να μη χρειαστεί οι υποψήφιοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση από το υπουργείο παιδείας, ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.

Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την τελική του απόφαση , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Μιλώντας στα αναλυτικά γεγονότα του Star K.E., ο Απόστολος Γκλέτσος προειδοποίησε ότι θα ξεκινήσει απεργία πείνας, αν μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου δεν έχει έγγραφη απάντηση από το υπουργείο παιδείας για την ικανοποίηση του αιτήματος του

Ο κ Γκλετσος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.