Παγώνη για Πάσχα: «Καίγεται ο κόσμος και σκεφτόμαστε τα εξοχικά;»

Παγώνη για Πάσχα: «Καίγεται ο κόσμος και σκεφτόμαστε τα εξοχικά;»

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στα αλλά και στον αριθμό των νοσηλευομένων εντός και εκτός ΜΕΘ.

50% νοσηλευομένων είναι νέοι

Για το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις το , η κα Παγώνη είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ καίγεται ο κόσμος, γίνεται πόλεμος, εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;

Όπως εξήγησε, οι περισσότεροι από την επιτροπή είναι γιατροί και ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει στα νοσοκομεία. «Δεν νομίζω ότι θα πάρει το ρίσκο καμία επιτροπή να βγάλει τον κόσμο στην επαρχία. Προχτές, βάλαμε σε ράντζα τους non-Covid ασθενείς.», επεσήμανε.

Παράλληλα, σαν λύση για τα κορωνοπάρτι είπε ότι ίσως αν ανοίξει η εστίαση κάποιοι βγουν και έτσι θα εκτονωθεί η κατάσταση.

Σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού των τελευταίων ημερών, είπε πως «η νεολαία δεν έχει καταλάβει ότι οι την αφορούν. Ένας ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει σε 50-80 άτομα.»

Τέλος, τόνισε ότι υπάρχει ένα 40-45% από αυτούς που έχουν έρθει και νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη και ένα 25% που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους. Αυτοί που νοσηλεύονται αυτή την εποχή είναι νέοι.

Πάσχα 2021: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πάσχα: «Διχασμός» για την Ανάσταση πριν τα μεσάνυχτα

Δώρο Πάσχα: Πότε θα πληρωθεί- Πώς υπολογίζεται

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !