ΟΑΕΔ – Επιδόματα ανεργίας: Ανακοινώθηκε ΝΕΑ παράταση – Τι θα γίνει με το επίδομα 534 ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/02/2021 - 09:04 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2021 - 09:10

- : Τι είπε για την -  Ο  υπουργός Εργασίας , ανακοίνωσε την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για ακόμη δύο μήνες. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε για τα .

Συνεχίζεται το επίδομα των 534 ευρώ

Την παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για ακόμη δύο μήνες προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας πως οι νέες ενισχύσεις – συμπεριλαμβανομένων και των επιδομάτων - θα ανακοινωθούν σήμερα.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας τόνισε πως τα θα εξακολουθήσουν να δίνονται στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, υπό τον όρο να μην γίνονται απολύσεις.

Ο ίδιος είπε πως η ενίσχυση που έχει δοθεί από την κυβέρνηση ξεπερνά τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, μόνο από το υπουργείο Εργασίας έχουν δοθεί 3,5 δισεκατομμύρια  ευρώ σε για στήριξη εργασίας και αντιμετώπιση της ανεργίας.

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιές θα είναι οι νέες προϋποθέσεις - Τι αλλάζει

Επίδομα 400 ευρώ: ΝΕΕΣ διευκρινίσεις για δικαιούχους, κριτήρια, πληρωμές

ΑΣΕΠ: Πώς θα λειτουργεί στη νέα ψηφιακή εποχή

Αναφερόμενος στο είπε ότι ένας από τους λόγους, πέραν του βασικού λόγου του υγειονομικού, για τους οποίους επιβάλλεται, είναι ότι αν και στην οικονομία αφήσουμε το πράγμα να εξελιχθεί χωρίς έλεγχο δεν θα υπάρχουν οι αναγκαίες πιστώσεις.

O Κωστής Χατζηδάκης αποκάλυψε πως το επεξεργάζεται μελέτη για την επόμενη μέρα για την εργασία, την κατάρτιση και την επιδοτούμενη απασχόληση. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: