μας ή να χρυσοπληρώσουμε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η γνωστή υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να διαθέτει το επί πληρωμή password sharing στις ΗΠΑ.

έθα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για δευτερεύοντες λογαριασμούς ή να ζητήσουν από φίλους και μέλη της οικογένειας να αποκτήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς Netflix.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη streaming πλατφόρμα αποκάλυψε το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει ένας χρήστης του για να διαμοιράσει τον λογαριασμό του με έναν τρίτο. Οσοι πληρώνουν το βασικό πακέτο του Netflix δεν θα μπορούν να βάλουν ένα έξτρα άτομο στον λογαριασμό τους (το ίδιο αφορά και για εκείνους που πληρώνουν το Standard with Ads) από το… παραθυράκι όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Για την ώρα αυτό ισχύει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά αυτό δίνει και μια γεύση για το τι έρχεται σύντομα και σε άλλες χώρες του κόσμου και κάποια στιγμή και στην Ελλάδα.

Netflix: Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα το τέλος του password sharing;

Σύμφωνα με το Netflix όσοι πληρώνουν το κανονικό (Standard) πακέτο συνδρομής (τιμή €10.99 στην Ελλάδα) θα χρειαστεί να δίνουν έξτρα 7 ευρώ κάθε μήνα σε περίπτωση που πιαστούν να μοιράζονται τον κωδικό τους. Επίσης, όσοι πληρώνουν το πιο ακριβό πακέτο Premium που προσφέρει 4K ανάλυση (€13.99 στην Ελλάδα), θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν δύο έξτρα μέλη με 7.99 ευρώ για το καθένα κάθε μήνα. Εάν ένας χρήστης δεν πληρώνει, τότε δε θα έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Όσοι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό θα μπορέσουν να μεταφέρουν το προφίλ τους σε ένα νέο επί πληρωμή λογαριασμό σε περίπτωση που δεν θέλουν να μοιραστούν έναν λογαριασμό. Οι προτάσεις, το ιστορικό θέασης, τα αποθηκευμένα παιχνίδια κ.α αυτόματα θα μεταφερθούν στο νέο τους λογαριασμό.

Θα ισχύουν επίσης άλλοι περιορισμοί κοινής χρήσης λογαριασμού. Τα μέλη θα πρέπει να ορίσουν το σπίτι τους ως την κύρια τοποθεσία τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέονται στην εφαρμογή Netflix στο οικιακό τους δίκτυο τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες διαφορετικά κινδυνεύουν να αποκλειστούν η πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

ΠΗΓΗ gr.gizchina

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ