Λοβέρδος για εξεταστική ΜΜΕ: Ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/01/2017 - 14:09 | Author: Newsroom Ipaidia

«Σε νέα συνεχόμενη ήττα, αποτυχία και φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ. Τα εγκλήματα και οι ένοχοι, για τους οποίους μιλούσαν δεν βρέθηκαν ποτέ» επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί οτι δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους πολίτες ούτε τον πολιτικό κόσμο της χώρας με αίολα αφηγήματα και κορώνες περί διαπλοκής τη στιγμή μάλιστα που η ίδια επιδίδεται σ αυτήν όπου νομίζει οτι μπορεί (τηλεοπτικές άδειες, ΔΟΛ, …)».

«Ας πάρουν απόφαση πως η πολιτική της προπαγάνδας που πιστά ακολουθούν οτι ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια δεν περνάει γιατί κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας και εκείνοι πιο αφερέγγυοι από ποτέ» υπογραμμίζει.

«Το πόρισμά τους δεν είναι παρά μία έκθεση ιδεών που τελικά όχι μόνο τους αφήνει έκθετους αλλά κυρίως πιστοποιεί το ένα και μόνο πράγμα που γνωρίζουν να κάνουν καλά: να λαϊκίζουν ασύστολα» αναφέρει χαρακτηριστικά.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: