Κικίλιας: Έρχεται μπόνους για τους υγειονομικούς – Τι είπε για τα εμβόλια

Κικίλιας: Έρχεται μπόνους για τους υγειονομικούς – Τι είπε για τα εμβόλια

: O κ. μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως μέχρι τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να όποιος ενήλικος το επιθυμεί. Τι είπε για τους υγειονομικούς

Σχεδόν 115 χιλιάδες (114.873) πολίτες ηλικίας 30-39, και 22 χιλιάδες (21.706) πολίτες ηλικίας 40-44 έχουν κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο  σύμφωνα με όσα είπε. Ήδη πάνω από 10 χιλιάδες (10.252) πολίτες 30-39 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου τους.

Σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «ξεστοκαρίσματος» του της AstraZeneca, ο κ. Kικίλιας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχου πολίτες δεύτερης κατηγορίας ούτε γίνονται στη χώρα μας εμβόλια δεύτερης κατηγορίας. Ο υπουργός χαρακτήρισε ατυχή τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι θα περίμενε διορθωτική δήλωσή του.

Ο υπουργός Υγείας έκανε γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη οι τεχνικές συζητήσεις για το πρόγραμμα του εμβολιασμού στο σπίτι, ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν, με κάποιο πιο εύκολο εμβόλιο, όπως για παράδειγμα αυτό της Johnson & Johnson.

Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση θα είναι οριζόντια για όλη τη χώρα. Σημείωσε δε, ότι θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε 100 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μπόνους για τους υγειονομικούς, στο χρόνο που πρέπει.

Κορονοϊός -έρευνα: Μπορεί το εμβόλιο να σταματήσει τη μετάδοση στα σπίτια;

Έρχεται το χάπι για τον κορονοϊό;

Κορονοϊός: Πότε αναμένεται πτώση στα κρούσματα στην Ελλάδα

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !