Χάος στους δρόμους της Αττικής λόγω –  Σε εξέλιξη βρίσκεται η «Μπάλλος», με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Η έντονη βροχόπτωση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κυκλοφορία σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας διακόπηκε λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Ο «Μπάλλος» προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στη Νέα Σμύρνη καθώς πλημμύρισε δρόμος της περιοχής στον οποίο γίνονταν έργα με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα νερά εννέα οχήματα.

Επίσης λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, διεκόπη, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Παράλληλα, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Παραλιακή Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Θησέως έως τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην περιοχή του Μοσχάτου.
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα στην κίνηση των συρμών του τραμ και του ηλεκτρικού

Επιπλέον προβλήματα εντοπίζονται στην κίνηση των συρμών του τραμ αλλά και του ηλεκτρικού.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η κίνηση των συρμών του τραμ διεξάγεται ως εξής:

– (Πλάτων) Κασομούλη – Πικροδάφνη
– (Αριστοτέλης) Κασομούλη -ΣΕΦ,
– (Θουκιδίδης) Πικροδάφνη – ΣΕΦ

Όσον αφορά στον ηλεκτρικό, η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει πως τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό γίνονται στο τμήμα «Ταύρος -Πειραιάς» και «Ομόνοια – Κηφισιά»