Έρχονται ακόμα και στην Αττική  σύμφωνα με  τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό – Σε ποιες περιοχές της χώρας θα

O  μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, μιλώντας στο Newsbomb, αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα και καταγράφει τις περιοχές που θα «ντυθούν» στα λευκά τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως, οι άνεμοι γυρίζουν σε βοριάδες κάνοντας τη βροχή χιόνι σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας από τα 200m και πάνω. Τα από αύριο θα κατηφορίσουν και στις κεντρικές περιοχές της χώρας συμπεριλαμβανομένης και της Πάρνηθας.

Παρόμοιες συνθήκες θα εξακολουθήσουν να υφίστανται, ολόκληρη την εβδομάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο μια ψυχρή εισβολή από την Ρωσία θα κατεβάσει τον υδράργυρο σε μονοψήφιες τιμές, με περισσότερα χιόνια στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

Στην Αττική κατά διαστήματα θα υπάρξουν τοπικές βροχές. Προς το βράδυ ίσως χιονίσει στις βουνοκορυφές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Bοριάδες θα πνέουν έως 6 με 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις, ενώ στο Άγιο Όρος τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Θερμαϊκό θα πνέουν βοριάδες έως 6 με 7 μποφόρ.