Φθινοπωρινές εκπτώσεις, Black Friday και Cyber Monday: Πότε έρχονται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/10/2019 - 15:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Οι ευκαιρίες για τους καταναλωτές να αγοράσουν σε καλύτερες τιμές τα προϊόντα που επιθυμούν αρχίζουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, όταν και ξεκινούν οι ενδιάμεσες .

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν για ένα δεκαήμερο ενώ τα εμπορικά καταστήματα μπορούν, προαιρετικά να λειτουργήσουν και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 11.00 έως 18.00.

Μετά το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων έρχεται η , η όποια τα τελευταία χρόνια έχει απήχηση στη χώρα μας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε προσφορές και τους καταναλωτές να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η Black Friday ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος πέφτει στις 29 Νοεμβρίου 2019. Υπενθυμίζεται ότι Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έδειξε ότι οι Έλληνες καταναλωτές τη συγκεκριμένη ημέρα το 2018, ξόδεψαν από 50 έως 100 ευρώ.

Μετά τη Black Friday, ακολουθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, η . H συγκεκριμένη ημέ ρα αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές, κάτι σαν το online αντίστοιχο της Black Friday και πραγματοποιείται τρεις μέρες μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, δηλαδή μετά την πρώτη Δευτέρα μετά την Black Friday.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: