Περιστατικό άγριου μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής που μας πέρασε στο γήπεδο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο evima δύο ομάδες παιδιών ηλικίας 13 ετών άρχισαν να βιαιοπραγούν μεταξύ τους με την υγεία ενός παιδιού να τίθεται μάλιστα σοβαρά σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, «πλακώθηκαν στις μπουνιές» και παραλίγο να «μείνει στον τόπο».

Η ίδια καταγγελία αναφέρει ότι κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους και ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι σπάνια καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα.

«Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία», ανέφερε πολίτης τονίζοντας πως «αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές».

To evima.gr ανέφερε ότι το επεισόδιο μεταξύ των ανηλίκων πήρε μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκε να σπεύσουν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

Το γήπεδο που έγινε το περιστατικό κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό αφενός για την ασφάλεια τους κι αφετέρου για το τι προσλαμβάνουσες παίρνουν νεαρά παιδιά βλέποντας το ως γεγονός που εκτυλίσσεται μπροστά τους.