Επίδομα παιδιού A21 – ΟΠΕΚΑ: Πότε θα πληρωθεί η γ' δόση στους δικαιούχους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔26/07/2020 - 16:36 | Author: Newsroom Ipaidia

ΟΠΕΚΑ - : Δείτε στο ipaidia.gr πότε καταβάλλεται η γ' δόση - Η τρίτη διμηνιαία δόση για Μάιο και Ιούνιο.
Κλειστή προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Όλες οι ειδήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (), η ηλεκτρονική πλατφόρμα δε θα δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2020, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για την υποβολή νέων αιτήσεων.

ΟΠΕΚΑ: Ποιά επιδόματα πληρώνονται - Ημερομηνίες
Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη διμηνιαία δόση του 2020, που αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, θα καταβληθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 (τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, όπως έχει καθιερωθεί για το σύνολο των επιδομάτων).

Το επίδομα παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα, που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση, ενώ συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν εγκαίρως υποβάλει τη φορολογική δήλωση του τρέχοντος έτους.

Ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δε λαμβάνεται υπόψη.

Συντάξεις Αυγούστου 2020: Ξεκίνησαν οι πληρωμές

Άδεια 2020 -  Επίδομα αδείας: Πόσες μέρες δικαιούμαι για καλοκαίρι

Βάσεις 2020: Εκτιμήσεις για ΌΛΕΣ τις σχολές -  Νέοι πίνακες

Πανελλήνιες 2020 -  Υποψήφια: «Tραγικό το λάθος του υπουργείου Παιδείας με τα ποσοστά του παλαιού συστήματος»  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: