array(33) {
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(12) "1666592016:7"
  }
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "7"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "113344"
  }
  ["onesignal_meta_box_present"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_send_notification"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_modify_title_and_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_notification_custom_heading"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["onesignal_notification_custom_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["response_body"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(117) "{"id":"26e7ae57-820b-4255-874b-29970796ffc2","recipients":21324,"external_id":"57bbb347-1898-b0be-9bc4-17c2d0382e02"}"
  }
  ["status"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "200"
  }
  ["recipients"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(5) "21324"
  }
  ["hefo_before"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["hefo_after"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-exclude"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "off"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-genre"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "a:0:{}"
  }
  ["_yoast_wpseo_content_score"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "30"
  }
  ["_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_602e5ea1ff50d"
  }
  ["protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020eb6461762"
  }
  ["add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020f9ae65c37"
  }
  ["add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60210261bb8b7"
  }
  ["add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60211cd0e950e"
  }
  ["add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60212afa891da"
  }
  ["followipaidia"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(681) "

Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

" } ["_followipaidia"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_600159e389967" } ["timeless"]=> array(1) { [0]=> string(1) "0" } ["_timeless"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_6049d47b0fb99" } }

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η της φέτας. Το αγαπημένο τυρί των Ελλήνων, που βρίσκεται σε κάθε οικογενειακό τραπέζι, έχει αυξηθεί μέσα σε έναν χρόνο κατά 43% η χύμα και 45% η συσκευασμένη.

Πιο αναλυτικά, οι έμποροι δεν αποκλείουν η τιμή της βαρελίσιας να φτάσει τα 15 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open. Ο κόσμος «αγοράζει, αλλά πολύ λίγο. Κάποιος που αγόραζε ένα κιλό, τώρα παίρνει μισό, 200 γραμμάρια, 150 να περάσει τη μέρα όταν έχει φασολάκια», λέει έμπορος.

Το ράλι στην τιμή των τυριών οφείλεται στην αύξηση των τιμών του γάλακτος, καθώς για την παρασκευή ενός κιλού τυριού απαιτούνται τουλάχιστον 5 λίτρα γάλακτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Ο δεύτερος λόγος είναι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Αν ακούμε αύξηση της τιμής του πετρελαίου περιμένουμε ότι όλα θα πάρουν σταδιακά τις αυξήσεις τους», λέει ιδιοκτήτρια καταστήματος.