Τι θα ισχύσει για τις προσλήψεις αναπληρωτών 2020 – Διορισμοί ειδικής αγωγής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/07/2020 - 12:35 | Author: Newsroom Ipaidia

: Έρχονται εξελίξεις για τους (προκηρύξεις 3ΕΑ, 4ΕΑ) και για τις . Δείτε πρώτα στο ipaidia.gr όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει θεσπίσει εκ νέου τη διπλή μοριοδότηση για τις δυσπρόσιτες μονάδες, ενώ όσοι αρνηθούν τις τοποθετήσεις τους θα αποκλειστούν για 2 χρόνια από τους πίνακες.

Όπως δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στα Παραπολιτικά, την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστων στην Ειδική Αγωγή.
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε πως ήδη έχει σταλεί προς δημοσίευση η πρόσκληση για δήλωση περιοχών, με το σύστημα των δηλώσεων να «τρέχει» για μια εβδομάδα.

Έγκαιρα η στελέχωση του σχολείου με αναπληρωτές και μόνιμο προσωπικό Επιπλέον, μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, ώστε οι αναπληρωτές να έχουν μάθει τις τοποθετήσεις του για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Να λειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα από τις 7 Σεπτεμβρίου είναι το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως εξηγεί σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά, η ομαλή επαναλειτουργία προκρίνεται ως το επικρατέστερο σενάριο, στο βαθμό που διεθνείς μελέτες συντείνουν πως τα παιδιά δεν μεταδίδουν εύκολα τον ιό COVID-19. Σε κάθε περίπτωση, κρίνοντας τα επιδημιολογικά δεδομένα, η οριστική απόφαση για το πλαίσιο λειτουργίας και την περίπτωση της λύσης της εκ περιτροπής διδασκαλίας θα ληφθεί στα τέλη Αυγούστου.

Οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών στην ειδική αγωγή

Μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικών, δηλώσεις περιοχών, προσλήψεις αναπληρωτών 2020

Πότε ανοίγουν τα σχολεία -  Τι θα γίνει με ολοήμερο και αναπληρωτές

Πίνακες αναπληρωτών 2020: Όλη η πληροφόρηση

Αναπληρωτές: «Η κατάσταση της δημόσιας εκπαίδευσης σήμερα»

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: