Τι έγινε στη συνάντηση Υπ. Παιδείας και εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα. Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση 8/5 στις 08.30

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/05/2014 - 21:51 | Author: Newsroom Ipaidia

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας.

Νέα προσπάθεια εξωραϊσμού της κυβερνητικής πολιτικής!!

Ο εμπαιγμός σε βάρος των εκπαιδευτικών συνεχίζεται

Στη συνάντηση που έγινε, σήμερα νωρίς το απόγευμα στο υπουργείο Παιδείας, μεταξύ του Κ. Αρβανιτόπουλου και τριμελούς επιτροπής εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, Υπουργός μας ανακοίνωσε τα παρακάτω:

  • Αρνήθηκε κατηγορηματικά επαναφορά των τομέων Υγείας -Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής – Κομμωτικής στο νέο ΕΠΑΛ λέγοντας ότι είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης.
  • Στο σοβαρό ζήτημα των επικείμενων απολύσεων των 85 συναδέλφων μας στους οποίους έχει γίνει διακοπή μισθοδοσίας είπε: “προσπαθώ να κάνω κάτι ώστε να μην απολυθούν”!!
  • Όσον αφορά την λανθασμένη διαδικασία των προκηρύξεων, το σοβαρό ενδεχόμενο οι απολύσεις των συναδέλφων μας να ξεπεράσουν τις 400, τη σωρεία των λαθών, την έλλειψη ενιαίου τρόπου μοριοδότησης, την ομηρία και τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα εδώ και 10 μήνες κ.λ.π., ο Υπουργός κάνοντας ότι δεν τα γνωρίζει όλ’ αυτά, μας είπε ότι θα προσπαθήσει σε συνεννόηση με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να μη χαθεί καμία θέση από τις προκυρηχθείσες. Γιαυτό μας ζήτησε αύριο το πρωί να στείλουμε ένα υπόμνημα που να καταγράφει τα παραπάνω προβλήματα.

Για τη σύνταξη του υπομνήματος αυτού καλούνται όλοι οι συνάδελφοι σε πλατιά ανοιχτή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής αύριο Πέμπτη 8.5.14 το πρωί στις 8.30 ακριβώς.

Πόσο ακόμα θα παίζουν με τις ζωές των εκπαιδευτικών;

Πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν;

Για πόσο καιρό θα ταλαιπωρούν τους εκπαιδευτικούς τις οικογένειές τους, αλλά και τους μαθητές των ΕΠΑΛ και των ΕΠΑΣ, τους οποίους οδηγούν σε πτυχία και διαβλητές Πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς μαθήματα όλη τη χρονιά;

Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμός!

Απαιτούμε να μη γίνει καμία απόλυση εκπαιδευτικού και να τοποθετηθούν άμεσα όλοι οι εκπαιδευτικοί σε νέες θέσεις.

diathesimoiekp.blogspot.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral