Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για το σχολικό συγκρότημα της Κλεάνθους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/02/2020 - 18:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Την διερεύνηση της δυνατότητας να γίνουν τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο σχολικό συγκρότημα της οδού Κλεάνθους, χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης (στελέχη της διοίκησης και των υπολοίπων τεσσάρων παρατάξεων που συμμετέχουν), αποφάσισε ομόφωνα την ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας- πριν ολοκληρωθεί το στάδιο καταθέσεων των προσφορών και το άνοιγμά τους- με σκοπό, αφενός, να διερευνηθεί η δυνατότητα υλοποίησης του έργου με παράλληλη λειτουργία των σχολείων ή του μεγαλύτερου μέρους αυτών και αφετέρου, να αποφασίσει επίσημα και αταλάντευτα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η σχολική κοινότητα για την τύχη των σχολείων.

Για την εξασφάλιση της διαφάνειας αλλά και της σωστής λειτουργίας του έργου θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση για λήψη απόφασης.

Στην επιτροπή, η διοίκηση του δήμου διά του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Εφραίμ Κυριζίδη, δεσμεύτηκε άμεσα να διερευνήσει ποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στην μελέτη επ’ ωφελεία των σχολικών κοινοτήτων.

  • ideascentral

    europalso