Πιο αναλυτικά, μία καταγγελία χειρίζονται με προσοχή τις τελευταίες δύο μέρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, που αφορά την καταγγελία της οικογένειας μίας 10χρονης, σε σχολείο της ενδοχώρας του νομού, ότι ο δάσκαλος της χθες, Τρίτη, έκανε ασελγείς πράξεις, για την ακρίβεια την χάιδεψε σε σημεία του σώματος της, τόσο εν ώρα μαθήματος όσο και την ώρα του διαλείμματος.

Ειδικότερα, ο 59χρονος σύμφωνα με το goodnet έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί αύριο Πέμπτη στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Πάντως, ως το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε απολογηθεί στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μικρή μετά το σχολείο, την Τρίτη, φέρεται να εξομολογήθηκε αναστατωμένη σε μία ξαδέρφη της ότι ο δάσκαλος της την είχε θωπεύσει σε σημεία ανεπίτρεπτα. Η ξαδέρφη της το ανέφερε στον πατέρα της (δηλαδή τον θείο της 10χρονης) και εκείνος το είπε στους γονείς του παιδιού, που αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Όπως είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τα όσα τους ανέφερε το παιδί, όλα όσα καταγγέλλονται έγιναν στην διάρκεια της ολοήμερης λειτουργίας του σχολείου. Ανέφερε πως ο εκπαιδευτικός και εν ώρα μαθήματος και εν ώρα διαλείμματος, όταν διαπίστωσε πως ήταν μόνο με το παιδί, την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.