Με επιστολή της η ΔΟΕ επιθυμεί διάλογο για την αξιολόγηση με τους αρχηγούς
Με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του Κοινοβουλίου ζητούν να συναντηθούν τα μέλη της διοίκησης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) με επιστολή τους που έστειλαν την Τετάρτη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ, στόχος των δασκάλων είναι να ενημερώσουν τους πολιτικούς αρχηγούς «για την εκρηκτική κατάσταση στην εκπαίδευση που δημιουργεί το νέο πειθαρχικό δίκαιο και τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση-χειραγώγηση».
Η επιστολή απευθύνεται σε όλα τα πολιτικά κόμματα της Βουλής εκτός της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι δάσκαλοι, ζητούν συναντήσεις με τους προέδρους των κομμάτων προκειμένου να μάθουν τις θέσεις του κάθε κόμματος για τις νέες διατάξεις του πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων που, όπως προσθέτουν στην επιστολή τους, «δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και φόβου στους εκπαιδευτικούς καθώς και για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που γυρίζει την εκπαίδευση στις “αλήστου” μνήμης εποχές του “επιθεωρητισμού” και του “επιθεωρητή”»
tovima.gr

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ