: Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κα Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη χθεσινή ενημέρωση αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των μαθητών.

Τις επόμενες εβδομάδες οι αποφάσεις

Η κ. Παπαευαγγέλου δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο αναφορικά με τη δήλωση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως περί μη υποχρέωσης διενέργειας self-test από

Η κ Παπαευαγγέλου απάντησε πως η επιτροπή των ειδικών δεν έχει καταλήξει για το τι θα γίνει με το self-test και τις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσει  περισσότερο για τα πρωτόκολλα στα σχολεία.

Η κα Παπαευαγγέλου είπε χαρακτηριστικά πως: Η Υπουργός είπε αυτή την οδηγία, ότι δεν θα κάνουν self-test οι εμβολιασμένοι μαθητές, γιατί αυτό είναι που ισχύει και στις άλλες ηλικιακές ομάδες και στις άλλες ομάδες εργασίας. Και το σχολείο είναι η «εργασία» των παιδιών μας, έτσι; Αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε αυτό ακόμα.

Δημοσιογράφος: Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι οι μαθητές που θα εμβολιαστούν δεν θα υποβάλλονται σε Μια τέτοια τακτική, όμως, δεν είναι επικίνδυνη; Επειδή δεν εξαιρούνται της νόσησης και της μετάδοσης του ιού. Ευχαριστώ.

Παπαευαγγέλου: Ως προς το self-test για τους μαθητές έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις. Μάλιστα, τις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσουμε περισσότερο για τα πρωτόκολλα στα . Δεν έχουμε καταλήξει με το τι θα γίνει με το self-test, όμως νομίζω ότι η Υπουργός είπε αυτή την οδηγία, ότι δεν θα κάνουν self-test οι εμβολιασμένοι μαθητές, γιατί αυτό είναι που ισχύει και στις άλλες ηλικιακές ομάδες και στις άλλες ομάδες εργασίας. Και το σχολείο είναι η «εργασία» των παιδιών μας, έτσι; Αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε αυτό ακόμα.

Κεραμέως για εμβολιασμούς παιδιών και ΕΒΕ -Τι επιστρέφει στα σχολεία από Σεπτέμβριο

Βάσεις 2021: Πώς επιλέγετε τμήματα στο Μηχανογραφικό -Τι αλλάζει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Κικίλιας: Έρχονται «μπόνους» – Κίνητρα σε γιατρούς για ραντεβού και εμβολιασμούς