ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/10/2016 - 11:25 | Author: Newsroom Ipaidia
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΗΠΕΙΡΟΥ
_______________________________________________________________
Αμάλθειας 12, 45500 Ιωάννινα
e
mail: seepea.ipeirou@yahoo.gr
Ιωάννινα, 20/10/2016Αρ. Πρωτ: 16
Θέμα: «Υποστήριξη της παράστασης διαμαρτυρίας των υποψήφιων αναπληρωτών Ε.Ε.Π.-

Ε.Β.Π.»

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ηπείρου, όλοι εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε στην περιφέρεια, αισθανόμαστε την ανάγκη να συμπαρασταθούμε και να υποστηρίξουμε την απόφαση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. που θέτει υπό την αιγίδα της, την παράσταση διαμαρτυρίας των υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Υπουργείο Παιδείας, για τη σοβαρή καθυστέρηση στη διαδικασία των προσλήψεων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Θέλουμε, επίσης, να δηλώσουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων, οι οποίοι, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εργάζονται και παλεύουν για την ακύρωση των δυσμενών εξελίξεων στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ενισχύοντας ηθικά τις άοκνες προσπάθειές τους στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Δυστυχώς, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρισκόμαστε κάθε φορά μαζί τους στο πρώτο μετερίζι, και γι’ αυτό το λόγο δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και έτοιμοι να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο είναι πρόσφορος, στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων μας ως επιστημόνων, εργαζομένων και ανθρώπων εν γένει.

Όσο μας αφορά, με προτάσεις, κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις, θα γνωστοποιούμε στην κοινωνία το πρόβλημα, θα επιδιώκουμε την οριστική του επίλυση, χωρίς να πτοούμαστε από τις καιροσκοπικές αντιδράσεις κυβερνητικών πολιτικών και όποιων άλλων παραγόντων, που αποβλέπουν στην υποταγή και την αποδοχή της υπάρχουσας μίζερης κατάστασης.

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος η Γραμματέας
Στεργιούλης Ιωάννης Λαγού Δήμητρα

`

Loading...
  • ideascentral

    europalso