ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/10/2016 - 08:45 | Author: Newsroom Ipaidia
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΗΠΕΙΡΟΥ

__________________________________________________________

Αμάλθειας 12, 45500 Ιωάννινα

Ιωάννινα, 24/10/2016 Αρ.
Πρωτ: 18
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου και οι αιρετοί του ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στην ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου και επέδωσαν νότα διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διευθύντρια κα Α. Φωτεινού, αναφορικά με τη συνεχιζόμενη ηθική και εργασιακή εξαθλίωση των συναδέλφων μας του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Η κα Φωτεινού αφού άκουσε με προσοχή τη διαμαρτυρία μας για τα προβλήματα που αναδείξαμε και αφορούν στους κλάδους μας και στη λειτουργία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, έδειξε τη δέουσα κατανόηση και δεσμεύτηκε να προωθήσει προς το υπουργείο τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να συμβάλει με τις δυνάμεις της στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων μας.

Ευελπιστούμε ότι, η συνεχόμενη παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων και οι λελογισμένες και εύστοχες παραστάσεις μας, οι δίκαιες διεκδικήσεις μας και οι σταθερές και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας θα συναντήσουν ώτα ακουόντων και θα μεταφραστούν σε άμεσες λύσεις για δουλειά και αξιοπρέπεια και για ένα ελπιδοφόρο αύριο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

**********************************************************************************************
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ)
Seepea_dellad@yahoo.gr
Πάτρα,24-10-2016
ΠΡΟΣ τον
Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης
Δυτικής Ελλάδας
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Ο Σύλλογος μας στηρίζει την κινητοποίηση των αναπληρωτών συναδέλφων μας ΕΕΠ και ΕΒΠ και ζητάμε:
1.Την κύρωση των πινάκων και άμεση πρόσληψη όλων των ειδικοτήτων για τη στελέχωση όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΥΥ, ΕΔΕΑΥ, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη)
2.Να γίνουν μόνιμοι διορισμοί στην ΕΑΕ, έτσι ώστε να πάψουν οι συνάδελφοι αναπληρωτές να βρίσκονται υπό συνεχή εργασιακή ομηρία. Να παρέχεται σταθερότητα και συνέχεια στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία η με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς και στήριξη στις οικογένειες τους, οι οποίες περισσότερο από άλλες ελληνικές οικογένειες, βιώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠρόεδροςΗ Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος ΑντωνιάδηςΑγγελική Παπανικολάου
Loading...
  • thessalias

    ideascentral

    europalso