Προσλήψεις αναπληρωτών 2018: Β' φάση, υπόλοιπα Ειδικής και ΖΕΠ, προσλήψεις σε ΔΥΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/09/2018 - 15:01 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Β' φάση – Μετά τις 11/9 θα ζητηθούν τα κενά και περιμένουμε μέχρι 20 ή το αργότερο 25 Σεπτεμβρίου (δήλωση Γαβρόγλου ΕΡΤ) πως θα εχουν καλυφθεί. Υπενθυμίζουμε πως αυτά είναι κενά τόσο μόνιμων συναδέλφων όσο και συναδέλφων αναπληρωτών που δεν έχουν εμφανιστεί.

ΠΑΣΑΔ

Στα ΖΕΠ εκτιμούμε πως απομένουν 150 με 200 πιστώσεις και θα δοθούν όχι μόνο σε σχολεία που υπάρχουν ήδη στο ΦΕΚ αλλά και σε νέα σχολεια που θα ιδρύσουν τώρα ΤΥ, με τη διαδικασία που θα ξεκινήσει από την άλλη εβδομάδα.

Ειδική

Μετά από επικοινωνία που είχαμε σήμερα, ενημερωθήκαμε πως απομένουν

: 200 με 250 πιστώσεις
Παράλληλη: 900 πιστώσεις για Πρωτοβάθμια και 200 με 250 για Δευτεροβάθμια.

Σύμφωνα με το γραφείο της Ειδικής δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν όσοι συνάδελφοι δεν ανέλαβαν θ' αντικατασταθούν στην επόμενη φάση ή αν θα υπάρξει μια πιο μεγάλη, αυτόνομη ειδικής, αργότερα.

Αρμοδίως ενημερωθήκαμε πως οι προσλήψεις στις 137 δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα γίνουν στο τέλος της άλλης εβδομάδας για Φιλολόγους, Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Ειδικότητες.
Νέες δομές ιδρύονται στην Αρκαδία, Δυτ. Μακεδονία και Φθιώτιδα (Στυλίδα) ενώ γίνεται προσπάθεια να ιδρυθούν στην Κρήτη. Έχουν ιδρυθεί επίσης, για πρώτη φορά και σε νησιά όπως η Ρόδος, η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Λέρος κλπ

Προσλήψεις αναπληρωτών 2018: Προβλήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις

Loading...
  • europalso   ideascentral