"Περί τα μέσα Δεκεμβρίου η συζήτηση και οι προτάσεις για τα κριτήρια διορισμών"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/11/2018 - 17:21 | Author: Newsroom Ipaidia

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ»

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με την παρούσα ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους ότι δεν θα απαντά από τούδε και στο εξής σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις κρίσιμες ώρες που οι επικείμενοι διορισμοί του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. βρίσκονται προ των «πυλών» και οφείλουμε να διεκδικήσουμε τον αριθμό των πιστώσεων που μας αναλογεί. Άλλωστε τόσο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]) όσο και το ιστολόγιο της Ομοσπονδίας (http://www.poseepea.blogspot.gr/) είναι πάντοτε ανοιχτά σε όλα τα μέλη της, όπου απαντώνται άμεσα τα ερωτήματα που μας αποστέλλονται και αναρτώνται οι σχετικές ενημερώσεις τόσο των Περιφερειακών Συλλόγων όσο και των μελών τους.

Επισημαίνουμε ότι οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις όλων των θεσμικών οργάνων είναι σαφώς προσδιορισμένες από τα καταστατικά των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας και θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους.

Η Ομοσπονδία αμέσως μετά την περάτωση της τακτικής Γ.Σ. των Αντιπροσώπων τον Ιούνιο του 2018 απέστειλε με ημερομηνία 03-07-2018 e-mail σε όλους τους Περιφερειακούς Συλλόγους, όπου ζητούσε μεταξύ των άλλων θεμάτων και τις προτάσεις τους σε σχέση με τα κριτήρια των μόνιμων .

Ωστόσο μέχρι και σήμερα ελάχιστοι Σύλλογοι υπέβαλλαν προτάσεις και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Οι Περιφερειακοί Σύλλογοι αποτελούν τα ζωντανά κύτταρα της Ομοσπονδίας, οι οποίοι νοηματοδοτούν την ύπαρξη και την παρουσία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προτείνει προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους τη σύγκληση Γενικών Συνελεύσεων, οι οποίες και θα προσδιορίσουν τις δράσεις που θα ακολουθηθούν και πολύ σύντομα με νεώτερη ανακοίνωσή της θα συγκαλέσει περί τα μέσα Δεκεμβρίου την Ολομέλεια των Προέδρων προκειμένου να συζητηθούν τα κριτήρια διορισμών με την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων από τους Περιφερειακούς Συλλόγους, που θα αποτελέσουν και την τελική πρόταση της Ομοσπονδίας προς την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.Π.Ε.Θ.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να εξασφαλίσει τόσο τη δίκαιη και μέγιστη δυνατή κατανομή του συνολικού αριθμού των μόνιμων διορισμών όσο και ένα αξιόπιστο και αντικειμενικό σύστημα διορισμών για τα μέλη της.

 

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso