Γνωστή κομμώτρια της Πάτρας έπεσε θύμα κλοπής από την αγγλικών η οποία έκανε κατ’ οίκον μαθήματα στο παιδί της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όπως αναφέρει η εφημερίδα Γνώμη, πριν από μερικές ημέρες, όταν η Ασφάλεια Πατρών μετά από καταγγελία της μητέρας συνέλαβε την καθηγήτρια αγγλικών, η οποία μάλιστα ήταν και φίλη της παθούσας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες και όσα προέκυψαν από την έρευνα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος η καθηγήτρια εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ήταν μόνη στο σπίτι με το παιδί και αφού είχε εντοπίσει ότι η μητέρα φύλαγε μικρά χρηματικά ποσά σε ντουλάπι της κουζίνας για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, με διάφορες προφάσεις πήγαινε στην κουζίνα και αφαιρούσε διάφορα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, στον ενάμιση χρόνο που διήρκεσε αυτό, το συνολικό ποσό που αφαίρεσε ήταν περί τις 3.500 ευρώ.

Η καθηγήτρια συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών να δικαστεί, η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τον προσεχή Μάιο. Η μητέρα, η οποία διατηρεί κομμωτήριο στην οδό Ακρωτηρίου, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.

Πηγή: patratora