ΟΠΣΥΔ Εγγραφή: 1.865 ΕΕΠ και ΕΒΠ δεν έχουν εγγραφεί!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/04/2019 - 01:23 | Author: Newsroom Ipaidia

Εγγραφή στον : 1.865 ΕΕΠ και ΕΒΠ ΔΕΝ έχουν εγγραφεί! Τους καλούμε να εισέλθουν στον ΟΠΣΥΔ και να εγγραφούν | Εγγραφή στον ΟΠΣΥΔ – https://opsyd.sch.gr

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, 1.461 συνάδελφοι αναπληρωτές μέλη ΕΕΠ και 404 αναπληρωτές μέλη ΕΒΠ, εξακολουθούν να μην φαίνονται εγγεγραμμένοι στο πληροφοριακό σύστημα , παρ όλες τις ειδοποιήσεις και τις επισημάνσεις μας εδώ και μήνες.

Να σημειωθεί πως οι αναπληρωτές αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στον , βρίσκονται στους κυρωμένους Αξιολογικούς Πίνακες 2018-19 των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης(ΠΔΕ).

Απαραίτητη η εγγραφή για την αίτηση

Επίσης οφείλουμε να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά πως η εγγραφή στο πληροφοριακό σύστημα είναι απαραίτητη για να μπορέσει κάποιος/α υποψήφιος/α να καταθέσει τα δικαιολογητικά του, ώστε να σχηματισθεί  Ενιαίος Αξιολογικός Πίνακας  και να συμμετάσχει στη διαδικασία των επικείμενων μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Ο ίδιος Πίνακας για μόνιμο διορισμό και για πρόσληψη αναπληρωτών

Οπως επίσης είναι απαραίτητη η εγγραφή και για να καταθέσει κάποιος/α αίτηση για πρόσληψη ως αναπληρωτής/τρια, μιας και ο Αξιολογικός Πίνακας θα είναι ο ίδιος και για την πρόσληψη αναπληρωτών.

Καλούμε για εγγραφή στον !

Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε όλους τους 1.865 συναδέλφους ΕΕΠ και ΕΒΠ να εισέλθουν τάχιστα στο πληροφορικό σύστημα ΟΠΣΥΔ opsyd.sch.gr και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, καθόσον η Προκήρυξη του ΑΣΕΠ και η συνακόλουθη Πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας για κατάθεση αιτήσεων για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην ΕΑΕ ευρίσκονται προ των πυλών.

Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας  Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Loading...


  • europalso

    ideascentral