: Για τα πολλά κλειστά τμήματα στα σχολεία της χώρας, αλλά και εκείνα που έχουν κλείσει ολόκληρα όπως στην Πέλλα και τη Λέσβο μίλησε ο Θεόδωρος Τσούχλος, πρόεδρος της στοΘέμα 104,6.

– Κορονοϊός

Μιλώντας, επίσης για τις καταλήψεις στα , ο κ. Τσούχλος τόνισε την ανάγκη της μάσκας εντός της σχολικής αίθουσας, ανεξάρτητα από πόσοι μαθητές είναι συνολικά, ωστόσο υπογράμμισε, ότι πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τα πολυάριθμα τμήματα, να υπάρξουν επιπλέον μέτρα, όπως να χρησιμοποιηθούν επιπλέον αίθουσες.

Παράλληλα, ζήτησε να γίνουν επιπλέον , σημειώνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αποδώσουν σε έναν πολλαπλό και δύσκολο ρόλο φέτος, ενώ δεν έκρυψε την κούραση που αντιμετωπίζουν ήδη οι εκπαιδευτικοί.

Ο κ. Τσούχλος, είπε επίσης ότι όσες προσλήψεις έγιναν, ήταν στα ίδια επίπεδα όπως πέρσι, ενώ οι μόνιμοι φέτος είναι λιγότεροι και ανθυπηρετούν. Επίσης, εξέφρασε και τη διαφωνία του με το σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για τις τρίμηνες προσλήψεις.

Ο κ. Τσούχλος, τέλος, επέμεινε ότι πρέπει να επενδυθούν περισσότερα χρήματα στην Παιδεία. Παράλληλα, είπε ότι την Πέμπτη στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Διαβάστε ακόμη: