Νίκος Φασφαλής για Μόνιμους Διορισμούς: Φτάνει η τακτική του στρίβειν δια του αρραβώνος

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/09/2019 - 22:54 | Author: Newsroom Ipaidia

Μόνιμοι Διορισμοί Εκπαιδευτικών Τώρα!  Φτάνει η τακτική του "στρίβειν δια του αρραβώνος". Τελικά πιο επικερδής επιχείρηση από το να πουλάς ελπίδα δεν υπάρχει!

Γράφει ο  Φασφαλής Νίκος – Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε

Μια δεκαετία έχουν να γίνουν μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση, μια τετραετία ανέξοδων υποσχέσεων κύλισε και δυστυχώς καμιά κίνηση δεν υπάρχει από τη σημερινή Κυβέρνηση. Όλα παραπέμπονται σ' ένα αόριστο μέλλον.
Καθημερινά γίνονται δηλώσεις για τις διαδικασίες των διορισμών στην αλλά για τη Γενική Αγωγή καμιά δέσμευση.
Η αλήθεια είναι ότι οι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν μπορεί να παρουσιάζονται ως επιτυχία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του .

Μόνιμοι διορισμοί 4.500 εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής: Κατάρτιση πινάκων ΑΣΕΠ
Θεωρώ εμπαιγμό να προβάλλουν τον μεγάλο αριθμό προσλήψεων Αναπληρωτών για να καλύψουν τη μη δέσμευση για μόνιμους διορισμούς.
Αλλά ίσα ίσα που οι χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των κενών και την αναγκαιότητα πραγματοποίησης μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση καταρρίπτοντας ταυτόχρονα το ψευδοεπιχείρημα της κυβέρνησης ότι χρειάζεται καταγραφή των κενών!
Προβάλλεται ακόμη ως δικαιολογία το ότι δεν έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία αλλά αφού είναι έτσι, αλήθεια τι κάνουν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης των πόρων για την κάλυψη των προσλήψεων που υπόσχονται;
Φτάνει πια η εκμετάλλευση της ανάγκης για μόνιμη και σταθερή δουλειά των αναπληρωτών και των αδιόριστων συναδέλφων!
Ως Αιρετός εκπρόσωπος των 80.000 εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να ξεκαθαρίσει τώρα τις προθέσεις της και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών και στη Γενική Αγωγή Τώρα!!!

Loading...
  • thessalias

    ideascentral

    europalso